lunes, 3 de diciembre de 2012

L'AVALUACIÓ


Aquesta setmana hem vist l'avaluació aquí m'he donat conta de que l'avaluació, és l'estratègia clau de l'aprenentatge per competències.

No només avalues als teus alumnes sinó que també avalues el teu propi projecte. Quan tu ho prepares, no saps si tendra l'éxit que tu esperes aconseguir fins que tu no has avaluat, així el que podem observar és que l'avaluació ens ha de servir per canviar i millorar la nostra pròpia practica docent.

Avaluar per competències no es gens fàcil, ja que no només ens limitam a avaluar els exàmens finals sinò que hem d' avaluar el que fan cada un dels nostres alumnes.

Tenim tres tipus de avaluacions:

- Avaluació inicial: és la que avalua en un moment determinat coneixements i experiències.

- Avaluació formativa: és la que es realitza de manera continua i la que hem d'observar constantment: tipus de dificultats, habilitats i coneixements dels nostres alumnes.

- Avaluació final: és la que avalua els resultats i els aprenentatges finals.

Així, el que hem de fer per ser una mestre competent, no només ens basam en l'ensenyança sinó que també hem d'estar constantment observant als nostres alumnes prenent nota per poder veure si els objectius finals son els que nosaltres volíem obtenir. D'aquesta manera obtendrem una avaluació competent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario